DET LANGSTRAKTE OMRÅDET LANGS ELVEN ER FULLT AV LIV OG AKTIVITET, ÅRET RUNDT. DETTE ER EN OVERSIKT OVER STEDER SOM OPPDATERER MED SINE ARRANGEMENTER.

 

Vulkan er et område langs elven med en kombinasjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, serveringssteder, boliger, kontorer og butikker, samt lokaler for konserter, dans og idrett. Det er mangfoldet av mennesker og aktiviteter som gjør Vulkan spennende. Studenter, miljøforkjempere, kulturarbeidere og matelskere er alle med på å sette sitt preg på Vulkan.

Les mer om hva som skjer på Vulkan her.

Dansens Hus er Norges nasjonale scene for dans, og ligger langs elven ved Vulkan. De viser forestillinger som favner et bredt spekter av dansekunst, fra babyforestillinger til store internasjonale gjestespill, fra nye til etablerte norske koreografer.
Les mer om arrangementer på Dansens Hus her.

Arbeidermuseet er en avdeling av Oslo Museum som ligger på Sagene. Museet åpnet i juni 2013 og viser industri- og arbeiderhistorie fra områdene langs Akerselva, som var svært viktig i utviklingen av norsk industri fra 1840-årene. De har mange arrangementer, utstillinger og aktiviteter for alle.
Les mer høstprogrammet til Arbeidermuseet her.

Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) er et kompetanse- og formidlingssenter for design, arkitektur og byutvikling. Senteret formidler egen og andres kunnskap og bygger på den måten kompetanse om design og arkitektur i næringsliv og offentlig sektor. DOGA skal bidra til å gjøre norsk næringsliv mer konkurransedyktig, fornye offentlig sektor og skape et mer bærekraftig samfunn.
Her kan du se kalenderen over alt som skjer på Doga.

 

 

Dersom du ønsker å finne hotell i nærheten av Akerselva, kan du besøke https://www.hotelscombined.no/.